zondag 22 maart 2015

Mijn eigen kaartjes, het begin is er...

Vroeger vond ik het al leuk om te doen, mooie plaatjes maken met de computer. Zo ontwierp ik, samen met een vriendin, menig cd-hoesje. Meestal werd dit nachtwerk, omdat we allebei nogal perfectionistisch zijn.

Een jaar geleden maakte ik kennis met Instagram en daar werd mijn liefde voor het maken en ontwerpen van mooie plaatjes en kaartjes weer helemaal aangewakkerd. En mijn eerste ontwerp was geboren.


Nu wil wel het geval dat er alleen al op Instagram ontzettend veel creatieve mensen zien die prachtige kaarten maken. Dus ik heb  heel lang getwijfeld of ik er wel iets mee wilde doen.
Want probeer maar eens creatief en origineel te zijn, tussen zoveel moois.Uiteindelijk heb ik toch de sprong gewaagd en naar heel veel kaartjes ontworpen en uitgeprint te hebben heb ik er 5 uitgekozen om te laten drukken.
Ik heb gekozen voor kaartjes in het Nederlands en met kleur, omdat in mijn ogen de markt met Engelstalige quotes en zwart wit kaarten behoorlijk verzadigd is.

De kaartjes zijn momenteel te bestellen via Facebook, via mijn Instagram of via een mail naar thuisiswaarjehartligt@gmail.com


5 opmerkingen:

 1. Erg leuk en goed dat je de sprong genomen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettwn stoer dat je de sprong hebt genomen! Ik kom voor het eerst op je blog, ziet er mooi uit!
  -Marijke-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag je Instaswap2015springedition-pakketje ontvangen en gelijk even neuzen op je blog ;-) De kkaartjes die je mij gestuurd hebt, zijn erg leuk! Ook ik twijfel al lang om webwinkeltje te beginnen met handgemaakte- en/of grafische spulletjes, maar als ik op Instagram rondkijk, denk ik ook, 'wat heb ik nou nog toe te voegen'?! Misschien toch gewoon doen!
  Veel succes met jouw winkeltje. En natuurlijk heel erg bedankt voor je mooie/leuke/geweldige swap.
  X Denise

  BeantwoordenVerwijderen