Eerste kerstdag is bijna voorbij, maar ik wil nog even wat foto's delen van kerstavond.
We waren met heel de familie gezellig bij elkaar voor een hapje en een drankje.
De tafel is er helemaal klaar voor |
Chocolate Spoons ~Homemade~ |
- Pure Chocolade
Deze heb ik gemaakt van een overschot aan chocoladeletters. Wij houden niet van puur, dus ik vond het ideaal om te gebruiken voor chocolademelk. Je smelt ze au bain marie of in de magnetron. Als je de laatste manier gebruikt zorg dan wel dat je regelmatig even roert (om de 30 sec.), want anders zit je met verbrande chocolade.
Ik heb een bakje voor ijsblokjes gebruikt om de warme chocolade in te gieten. De chocolade stolt vrij snel dus je moet op tijd de stokjes erin doen.
De combinatie was heerlijk...
- Bladerdeeg, niet helemaal ontdooid
- Suiker
- Kaneel
- Poedersuiker
Bladerdeegsterren, heel simpel en ontzettend lekker.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten