dinsdag 16 september 2014

AfstoffenVroeger had ik een liefde voor mooie notitieboekjes en schriftjes. Ik bleef ze kopen, ook al waren de anderen nog niet vol. Ik werd juist blij van die lege pagina's. 
Deze notitieboekjes en schriftjes gebruikte ik voor van alles, voor mijn studie, voor recepten, als dagboekje (die ik helaas nooit bijhield), voor idee├źn, mooie gedichten en quotes. 
En ineens is het gestopt. Misschien doordat ik nieuwe liefdes kreeg, zoals mijn lieve vriend en mijn twee prachtige kinderen.
Maar oude liefde roest niet en sinds vorige week haar weer terug gevonden in een mooi notitieboek en een prachtig schriftje.Het notitieboekje heb ik gekocht bij de Hema. Hierin kan ik weer beginnen met schrijven, het (op)schrijven van recepten, ideeen, quotes en gedichten.
Verder vond ik het schriftje van Flow, de Flow weekly. Een wekelijks schriftje, dat bestaat uit heel veel lege pagina's (en daar hou ik van), mooie quotes, een weekplanner en fijne tips.Iedere week heeft het schriftje een ander thema, met deze week, waarom niets doen zo goed voor je is. Iets wat voor mij, op dit punt in mijn leven, de spijker op de kop slaat,
De weekplanner is ideaal voor de to-do-lijstjes die ik toch altijd wel een heleboel heb.
Op mijn "to do lijstje" voor vandaag stond, het uit het stof halen van mijn blogs.
Het is alweer veel te lang geleden en dat terwijl ik het toch zo graag doe.
En op dit moment in mijn leven moet ik juist vooral die dingen doen die ik graag doe, dus bij deze...

Ik heb besloten om mijn twee blogs, de Verleidelijke Tafel en Thuis is waar je hart ligt, samen te voegen.
Gewoon, omdat het kan... En om het voor mijzelf overzichtelijker te maken. Zo hoef ik ook niet iedere keer voor de keuze te staan bij welk blog iets past (ik ben zo slecht in keuzes maken).
Dus sinds vandaag vind je de blogsposts voor de Verleidelijke tafel ook gewoon hier.
En ik ga vanaf nu ook weer lekker bloggen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten