zondag 20 oktober 2013

Etsy ontdekt

Ik heb er al vaak rondgekeken en de prachtigste dingen voorbij zien komen. Etsy, een marktplaats waar mensen van over de hele wereld handgemaakte producten, vintage items en creatieve materialen kopen en verkopen.

Tot een week geleden had ik er nog nooit iets gekocht, maar daar is nu verandering in gekomen. Vorige week zaterdag kwam ik namelijk via Pinterest bij het winkeltje van Simone Hulsker, MissHoneyBird.
Zij verkoopt prachtige kaarten, posters en handgemaakte stempels. En voor de stempels heeft ze stempelkussens in de meest fantastische kleuren.

Ik was op zoek naar een leuke stempel voor Sinterklaas en vond bij MissHoneyBird deze stempel van Zwarte Piet.Ik heb hem meteen besteld en 2 dagen later lag het pakketje al op de deurmat.
En hoe super leuk was het om dit uit te pakken, want het was echt een kadootje. Er zat niet alleen de stempel in, maar ook nog twee mooie kaarten en vier labels.
Dit alles was ontzettend leuk verpakt. Dus ik was als een kind zo blij met mijn pakketje.
Ik ben bang dat dit niet de laatste keer is geweest dat ik bij hier iets heb besteld, want ze heeft nog zoveel meer leuke dingen. Dus ik ga zeker nog vaker rondneuzen (en shoppen) op Etsy, ook bij de andere winkeltjes daar.

2 opmerkingen:

 1. o wat leuk!!! Ik ga daar ook eens kijken!!

  Groetjes Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat moet je zeker doen Willeke. Ze heeft echt leuke stempels, stempeldozen in prachtige kleuren etc.

   Verwijderen